|
Pilotpazar.com'dan Havacılık tutkunlarına özel yeni bir fırsat daha!
Elinizde kullanmadığınız, satmak istediğiniz havacılıkla ilgili ürünlerinizi artık Pilotpazar.com'da kolayca ve Pilotpazar.com güvencesiyle satabilirsiniz. Sistem işleyişi çok kolay.
LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ!
ÜRÜNÜN YAYINLANMASI:
1. Pilotpazar.com'da ürününüze veya ürünlerinize ait tüm fotoğraf ve bilgiler sadece 1 YTL karşılığında yayınlanır ve satılasıya kadar ya da satıcının ilanın kaldırılması talebine kadar, İkinci El Pazarı linki altında yayında kalır. İlanların yayınlanmasında en yeni ilanlar en üstte olacaktır. İlan sayfasında Satıcıya ait kimlik , adres, v.s. bilgiler yer almayacaktır. Ürün, havacılıkla ilgili olmaması durumunda Pilotpazar.com'da yayınlanmayacaktır.
2. Satıcı, 1 YTL ödemeyi müteakiben satmak istediği ürünle ilgili fotoğraf fiyat ve diğer bilgileri info@pilotpazar.com adresine maille gönderir. Fiyatlandırmalarda kargo masraflarını dikkate alınız. 150 YTL ürün bedeline kadar kargo ücretini alıcının, 150YTL ve üstü siparişlerde kargo ücretini satıcının ödeyeceğini unutmayınız.
3. Ürünle ilgili bilgilerin Pilotpazar.com'a ulaşmasını takiben en geç 24 saat içinde ürün Pilotpazar.com'da yayınlanır. Ürün sayfası Pilotpazar.com'da mevcut kullanılan formatta olacaktır. Satıcının bu format üzerinde tasarrufu veya bir iddiası olamaz.
ÜRÜNÜM SATILDI, ŞİMDİ NE OLACAK?
1. Ürününüz satıldığı vakit Pilotpazar.com yetkilileri, satıcıya alıcının adres bilgilerini iletecek ve satıcıdan ürünü en geç 2 iş günü içinde kargolanmasını ve kargolanan ürünün kargo numarasının Pilotpazar.com yetkililerine iletilmesi istenecektir. Satıcı, kargolanan ürün içeriği ve bedelini, mutlaka kargo faturasına işlettirmelidir.
2. Alınan kargo numarası alıcıya iletilecektir. Alıcıdan, kargo paketinin mutlaka kargo görevlisi huzurunda açılması ve olası kırık,hasarlı ya da ilk anda taahhüt edildiğinden çok farklı bir malzeme ile karşılaşıldığında kargo görevlisine tutanak tutturulması istenmektedir.
3. Alıcı, kargoyu teslim almasını takiben en geç 48 saat içinde ürünü onayladığına ya da iade etmek istediğine dair talebini Pilotpazar.com'a iletmekle mükelleftir. Bunu yapmadığı taktirde ürünü onaylamış kabul edilir.
4. Onaylanan ürün bedeli (%7 komisyon ve masraflar kesildikten sonra kalan kısmı) ilk iş gününde satıcının belirteceği hesaba Pilotpazar.com tarafından yatırılır.
5. Alıcı ürünü iade etmek isterse kargo masraflarını ödemek şartıyla , ürünü tüm ambalaj ve belgeleriyle eksiksiz olarak satıcıya kargo yetkilisine paket içeriğini onaylatarak gönderir.
6. Satıcı tarafından sorun iletilmediği taktirde alıcıya parası iade edilir.
NOT: Bu hizmetten Türkiye dışında ikamet eden Pilotpazar.com üyeleri yararlanamaz.
ÖNEMLİ NOT: BU ÜRÜNÜ SATIN ALAN ÜYEMİZ YUKARIDAKİ MADDELERİ ANLADIĞINI VE İŞLEYİŞE RİAYET EDECEĞİNİ TAAHHÜT EDER.
|